Blogger Widgets
Hye Peeps! ^^V -Thanks dear FOLLOWERS/BLOGGERS/READERS εїз Whatever you do, FIGHTING !! =P

Wednesday, August 01, 2012

Segmen Lokman : Saya Blogger Dari UiTM Shah Alam [ BAKAL ]

Assalamualaikum Para Blogger!



Hari ni join segment dari Lokman. Come on guys, I tag you all keyh!
Click the banner to join. :]
By the way, hanya BAKAL pelajar UiTM Shah Alam. Belum Masuk. 1 Sept baru masuk. 
Simple segment~ His first segment..so let us support ya ^^V


TARIKH TUTUP : 19/08/2012

Allahumma solli 'ala Sayyidina Muhammad wa 'ala ali Sayyidina Muhammad

Thanks For Reading. Get me your feedback[s] below. :)

26 comments:

  1. Hehe.. terima kasih sebab sudi join segmen pertama saya.. Bila awak masuk ke u nanti, boleh lah berkenalan dengan Adik lain mak ayah saya, Haz kat sana..^_^

    sila check link blog ini di dlm senarai peserta..

    ReplyDelete
  2. Selamat melanjutkan pelajaran..
    amik kos pe? huhu.. =)

    ReplyDelete
  3. Semoga dpat sambng blajar kat sana
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/bismillahirrahmanirrahim.html

    ReplyDelete
  4. sama lah kita..^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  5. kita sama :D
    UiTM Shah Alam untk september nanti..muehehe

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen dan follow awak
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html
    Kita dah kenal kan !!hehehe

    ReplyDelete
  7. as-salam,
    datang dari segmen yang sama :) saya dari UiTM Segamat :p Salam Perkenalan.. Jempot ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  8. visit dari segment yg sama :)

    http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-ums-kal.html

    nice to meet you :D

    ReplyDelete
  9. salam.. datang dari segmen yang sama > da lama follow sini.. salam kenal

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    jom join segmen ni lak ea =) hope sudi join

    http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

    ReplyDelete
  10. salam..
    blogger dari uniSZA dtg BW sini :D

    jemput singgah :
    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-unisza.html

    good luck ~

    ReplyDelete
  11. dtg melawat dari UiTM Shah Alam ...
    done follow sini. ;)
    jom BW ke blog mimie :)

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari-uitm.html

    ReplyDelete
  12. http://mselim3.blogspot.com/2012/08/saya-blogger-dari-universiti-terbuka.html

    datang dari segmen yang sama niat tambah kenalan insaallah...

    salam ukhuwah, salam persahatan...dan folow...if u free visit me k ...

    ReplyDelete
  13. hye...dtg folo dari segmen yg sma...jom folo sy gak eyh? kaceh...slmt hri raya..

    http://syafidajamil.blogspot.com/2012/08/segmen-lokman-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

THANK YOU KOMEN SINI :]