Blogger Widgets
Hye Peeps! ^^V -Thanks dear FOLLOWERS/BLOGGERS/READERS εїз Whatever you do, FIGHTING !! =P

Saturday, August 11, 2012

Segmen Follow @ Add

Assalamualaikum Readers!


Wahai blogger-blogger yang dikasihi.. Ramadan belum habis. Tapi raya still menghampiri.Kaum cina belakang rumah buat konsert kat belakang tokong diorang sejak 2 hari lepas. Sangat bising faham? grr~ Ni yang tak best ni.. Nak buat apa pun tak concentrate. Kalau nyanyi lagu raya pun ok gak. Ni tak.

So join segmen ni.. hihi


Klik la banner kalau nak turut serta ok! ^^

TAMAT : 14 August 2012

Sekian. Selamat menunaikan ibadah puasa dan selamat membeli jangan belah.

Thanks For Reading. Get me your feedback[s] below. :)

17 comments:

  1. salam,singgah dan follow sini. thanks tau coz join this segmen. singgah sini juga ye =)
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/08/list-link-peserta-segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  2. salam kenal dtg nak kenal dari segmen yg sama, BW sini jom ke blog saya http://asmarpunyablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg same , done follow blog ni

    follow me back : http://ahmadsollehin.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  4. Salam, eizza dari segmen yang sama, done follow :)

    http://notawesomeblog.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  5. assaalam...ayu singgah dari segmen yg sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  6. hai, dah follow awk...
    dari segmen sama..

    jom ke blog saya
    http://redscarz.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal;
    datang dari segmen yg sama and follow here..jemput singgah blog kite..salam ramadhan

    http://yotokuu.blogspot.com/2012/08/segmen-follow-add.html

    ReplyDelete
  8. comel je...akak singgah n follow

    ReplyDelete

THANK YOU KOMEN SINI :]