Blogger Widgets
Hye Peeps! ^^V -Thanks dear FOLLOWERS/BLOGGERS/READERS εїз Whatever you do, FIGHTING !! =P

Friday, July 13, 2012

Bakal Mahasiswi !

Assalamulaikum Readers!

Pepagi lagi dah on lappy dengan semangat jiwa raga. Tak sangka pulak terkluar awal result UPU ni. Lepas terkejut bace status kate dah boleh check, terus bukak laman web KPT. Toing! keluar ni ^__^


Ok :)  oh yes, I have chosen this course. Alhamdulillah. Walaupun tak dapat USM, redha je. Rezeki mungkin kat sini kan. But then still try for USM. 15 Ogos kite check lagi yek.ekeke.
Lepas tu, bertubi-tubi datang chat. Ada dapat jauh ada dekat. Tumpang gembira tuk korang! :) Yang both USM and UPU pun dapat tu dah kire untung sangat. Rezeki, boleh buat pilihan. ^_^  Buat la pilihan yang bijak k.

Yang dapat pointer same like me, dapat medic kat UM! Bestnyer~ Congrates..happy for you. Yang dapat uni-APEX tu good la. Orang kate, UiTM banyak kelebihannye. Betul? And semestinya yang dapat 4flat mendapat tiket 1st class. Nak pergi mane pun dapat. Ye tak? You all deserve it. Yang dapat UNIMAS or UMS dapat terbang jauh tuh. Hehe. 

Actually tak perlu la risau sebab Allah dah atur yang terbaik untuk kite. Mungkin sekarang kite tak tawu hikmahnya. Maybe one day we'll know. Kitela yang bercita-cita dan kite la merancang tapi sape lah kite untuk menentukannya..pastinya Allah. 

Kat mane pun korang belajar, Universiti hebat-hebat sekalipun, kalau tak belajar rajin-rajin,  asyik main-main takder maknenyer kan?  For me, tak kisah la belajar kat mane asalkan niat kite nak menuntut ilmu. Dah kire bertuah la kita dapat melanjutkan pelajaran. Just bergantung kepada rezeki masing-masing.



UiTM mane? maybe kat Shah Alam. Most degree kat situ je kan? Tapi degree dah ade bukak kat cawangan lain. Apapun tunggu surat tawaran keluar 16 Julai ni boleh la check.
See ya. InsyaAllah.



Thanks For Reading. Get me your feedback[s] below. :)

4 comments:

  1. tahniahh .. waa seronok la dapa teknologi makanan :)

    ReplyDelete
  2. wah.. tahniah yer...
    study leklok kat sane nanty.. semoga berjaya! :)

    ReplyDelete

THANK YOU KOMEN SINI :]